Thursday 23 August 2007

Älskade lilla Jonna



KORAD HAUSSE IONNA

e: KORAD SENSATO'S TRENTINO CHARDONNAY
u: KORAD HAUSSE CIGRID



Jonna är i himlen nu. i söndags när jag träffade henne var hon pigg som en unghund, i tisdags blev hon dålig (hon hade en stor tumör i magen som inte kunde opereras), igår ville hon inte gå ut, släpade huvet i golvet. hon orkade inte längre. så hon fick somna in.
hon blev 11 år, det är relativt gammalt för en boxer. alltid glad. alltid med pinnar och bollar och så leksakerna josefin och nasse som hon alltid bar omkring på.
mamma och pappa har haft hund sedan 1974, nu har de ingen hund. de har aldrig varit utan hund. det måste ju vara fruktansvärt!
men snart flyttar det nog in en liten fransk bulldog :) jag tror jonna tycker det är helt okej, och att det är bra att de väntade tills hon var borta för jonna älskade alla människor, men avskydde andra hundar..

usch, jag är lite ledsen nu.

4 comments:

Anonymous said...

Nej men usch*gråter*
Men tänk på de 11 fina åren ni fick med henne ialf!

Kramar om!

Naja said...

usch. :( jag får ångestkramp i magen, min Lova är ju också 11 år och fick livmoderinflammation i somras och var mycket nära att dö... nu överlevde hon och mår bra nu, men ändå... de där små liven är så viktiga! hoppas dina föräldrar skaffar en fralla snart som kan ge lite hundglädje i huset igen. kram!

Anonymous said...

Men ååååh...
Riktigt sorgligt faktiskt.
*kramar om*

Nostalgia said...

mezzie, ja det är det man får göra... kram


anja, det går så fort. först är de friska o så sen kan de bara vara borta :(
jo, det blir en fralla så snart som möjligt.. mamma är helt knäckt. och pappa med. bara tomt. kram!


ellie, jaa... kram!