Sunday 26 August 2007

Igår


jag känner att jag måste skriva lite mer.
jag var ju hos mamma och pappa och åt kräftor igår. peter, anna och eda var där, och min morbror och hans fruga. jag fick kräftstjärtar :) i en egen liten skål.
eda ville hålla i mitt hår hela tiden. då fick hon det. sen drog hon JÄTTEhårt, men det gör inget för hon är så söt.
sen åkte jag hem och bytte om, och så fick jag skjuts till stan av anna o peter. försökte ringa anette för att få reda på vart festen var, men det var upptaget. hela tiden. så de släppte av mig vid polhemsskolan, och det var rätt bra, för festen var där på söder. eller.. fest och fest. det skulle vara 30-årsfest. det såg ut som begravning. den tråkigaste fest jag nånsin har varit på faktiskt. när jag kom in satt två tjejer vid ett bord och pratade, jag sa "hej" två gånger, men ingen sa hej tillbaka. helt normalt. resten av festdeltagarna satt ute på en bänk och rökte. när de kom in gick jag o anette ut. o kom de ut igen så gick vi in på toa och drack fort, för vi skulle därifrån. smita. så daniel kom och då drog vi helt enkelt. utan att säga till. men vafan, ingen sa hej, så varför skulle jag säga hejdå?
så beställde vi en taxi iaf, och innan var jag tvungen att kissa i en buske. jag satte mig och mellan mina ben var det tydligen en jävla stolpe, det var som att halka på tramporna o slå i ramen.. ni vet. satan vad ont det gjorde, och det gör nästan mer ont idag :/
på bilagan träffade jag nån som läser min blogg :o en söt tjej som kom fram och sa det :) det var kul, men just då var jag så arg på daniel, så jag kanske inte var så trevlig. förlåt bloggläserskan isåfall!

det var mest det jag ville skriva. jag måste nog diska nu. vill inte.

5 comments:

Anonymous said...

aaaaaj! :O hur kunde du missa stolpen?

Nostalgia said...

jesso, den var liksom i buskarna, o det var mörkt o den syntes inte. men kändes!

Anonymous said...

Hah, undrar just om det var jag på Bilagan? Jag var där och läser din blogg. Eh. Var, ehm, ganska full.

Anonymous said...

Har precis läst o ajjjj, de måste ju gjort jävligt ont i myssen!
O fy fan för tråkiga fester! Ni gjorde helt rätt som stack iväg. Jag rymde en gång från en rätt liten nyårsfest(vi var 7 st). Jag o en polare tyckte de va såå jäkla tråkigt, så efter maten smög vi iväg. När vi var påväg ner för trappan hörde vi bakom oss "va? Ska ni gå? Men varför då? Vad gör ni?" pfff....pinsamt värre. Men eftersom vi var fulla så sa vi "vi ska till en annan fest, en som e roligare!" Ja, sen va vi la inte så populära där ett tag..men vilken kul kväll vi fick sen! De va de värt :P

Nostalgia said...

annika, helt rätt :)
ja, det gör fortfarande ont, känns som halva är helt svullen. haha :/


bloggläsare, kanske var du :p det var en mörkhårig söt tjej :)